февр. 042020
 

Уважаеми Колеги,

Предизвикателствата на времето, в което живеем изискват твърдост, опит и последователност в решаването на така важнитe проблеми в офталмологията. През последните месеци сме свидетели на систематично уронване престижа и авторитета на нашето съсловие; очните лекари са представени като алчни търговци без морал. Вярваме, че нашата общност, представлявана от БДО трябва и може да отстоява по най-добрия начин интересите на колегите в цялата страна.

Ето защо считаме, че най-подходящият човек да оглави нашата организация е проф. д-р Ива Петкова – безспорен професионалист, клиницист с богат опит, учен и преподавател. Проф. Петкова е доказала във времето своите качества и като лекар – офталмолог, и като преподавател, и като дългогодишен зам. председател на Софийското офталмологично дружество.

Призоваваме Ви да подкрепите нейната кандидатура за избор на нов предсетадел на БДО на предстоящето отчетно-изборно събрание, което ще се проведе на 06/03/2020 г от 15.00ч. в хотел Форум, София. Желаещите да се присъединят към инициативния комитет могат да го направят чрез изпращане на имейл до office@mareamedical.com със заглавие “Подкрепям проф. Петкова за председател на БДО” и текст с трите имена и лечебното заведение.

С уважение,

Инициативен Комитет:

  1. Проф. д-р Лъчезар Войнов, д.м., Председател на Софийско офталмологично дружество, Началник на Клиника по Очни болести, ВМА – София
  1. Доц. д-р Александър Оскар, д.м., Ръководител на Катедра по Офталмология, МУ – София, Началник на Клиника по Очни болести, УМБАЛ “Александровска”
  1. Проф. д-р Цветомир Димитров, д.м., Директор на Първа МБАЛ – София
  1. Доц. д-р Станислава Костова, д.м., Н-к на отделение към Клиника по Очни болести, УМБАЛ “Александровска”
  1. Доц. д-р Христина Видинова, д.м., Н-к на отделение към Клиника по Очни болести, ВМА – София, Секретар на Българско Дружество по Офталмология

Sorry, the comment form is closed at this time.